dijous, 25 de novembre del 2010

Conferència: el nou director IT (UOC)

L'evolució de l'àrea funcional d'informàtica o de sistemes d'informació té relativament pocs anys i fins ara, i segurament durant encara força temps, ha estat una història de canvi permanent.

La figura del responsable de les TIC en les organitzacions, amb molts noms i ara anomenada sovint amb l'acrònim anglosaxó CIO (Chief Information Officer), ha hagut d'evolucionar no sols en els seus coneixements sinó també en el seu rol en les estructures organitzatives. De fet, segurament ha de continuar evolucionant per a assumir un paper de més implicació en el negoci sense deixar de ser el màxim responsable dels sistemes d'informació i les TIC en la seva empresa.

Aquest punt de vista fa que puguem pensar en el CIO com un perfil professional quasi en beta permanent, en què esdevé clau la seva capacitat d'adaptar-se a les innovacions dels sistemes i tecnologies emergents i de convertir-les en avantatges competitius per als seus negocis.

En aquesta presentació parlarem de les competències i coneixements que actualment ha de tenir aquest professional, independentment de la seva formació acadèmica, i també de la seva capacitat per a evolucionar segons l'evolució de la tecnologia, els sistemes, els mercats i la societat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada